Keuken renovatie

Keuken renovatie

Een keuken kan heel wat jaren mee gaan, maar uiteindelijk zal het materiaal toch gaan slijten. Het is echter niet nodig om dat gelijk een nieuwe keuken aan te schaffen. Een renovatie kan veel goed maken en kan uw keuken er weer als nieuw uit laten zien. Dit kan simpelweg door frontjes en scharnieren re vervangen.

Frontjes vervangen of opknappen

Na een aantal jaar gaan de deuren en frontjes slijten door gebruik, dit is heel normaal, maar ziet er vaak niet zo mooi uit. Het is overbodig om gelijk een nieuwe keuken aan te schaffen. Het is namelijk mogelijk om de frontjes en deuren te vervangen of op te knappen. Het is mogelijk om ze te voorzien van een nieuwe kleur om het uiterlijk van uw hele keuken aan te pakken. Zijn ze dusdanig beschadigd, dat u alsnog schade ziet na het verven, dan is het verstandig om de frontjes en deuren te vervangen. Vaak is het corpus van de keuken nog in een goede staat, daarom volstaat het om alleen het uiterlijk aan te passen. Het lijkt net alsof u een nieuwe keuken hebt, vooral als u ook het beslag op de keukendeurtjes vervangt.

Bouwbedrijf de BoerOp het gebied van keukenrenovatie werken wij al jaren samen met de ervaren installateurs van Bouwbedrijf de Boer. De Boer heeft een duidelijke focus op kwaliteit en is in staat om snel te schakelen. Door het grote productassortiment is er voor ieder wat wils te verkrijgen.

Scharnieren vervangen

Doordat een scharnier veelvoudig wordt gebruikt in een keuken, is het verstandig om deze na een geruime tijd te vervangen. Door uw huidige scharnieren te vervangen door scharnieren met demping, hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de deurtjes of lades te hard dicht kan gooien. Door de demping zullen ze namelijk vanzelf en langzaam dicht gaan. Door deze kleine aanpassingen ziet en voelt uw keuken er weer uit als nieuw.